Recepten

Vanaf nu bereid je zelf in je eigen huis allerlei West-Afrikaanse gerechten met onze maaltijdbox – versverpakte ingrediënten en recepten uit 5 landen in West-Afrika (Nigeria, Ghana, Sierra Leone, Ivoorkust en Senegal).

Komplete maaltijd-in-een-box – Met dit kakelverse concept kook je zelf met verse ingrediënten – ook als je geen tijd hebt voor de boodschappen. Binnenkort bestel je alles via onze webshop. Bestel nu je favoriete gerecht, kompleet in de maaltijdbox via info@atarofood.nl

De recepten van deze geweldige schotels van Nigeria en West-Afrika zijn de goedbewaarde geheimen – tot nu. We lichten een tip van de sluier en delen de bijzondere keuken van Nigeria en West-Afrika graag

Voorheen kon het bereiden van Nigeriaanse maaltijden vervelend en tijdrovend zijn, door het nodige malen en mengen van de enorme keur aan nodige specerijen en kruiden. Maar met Ataro Food & Spices versverpakte specerijen en sausmixen heb je de bijzondere, rijke en exotische smaken heel eenvoudig onder handbereik. Op deze pagina's lees je elke maand vijf nieuwe recepten van vijf West-Afrikaanse landen, en bovendien echte Afrikaanse fusion-recepten en recepten voor gerechten uit de moderne Afrikaanse keukens.

Kip Suya

Kip Suya

Suya is een Nigeriaanse woord voor een speciale soort rundvlees dat op de BBQ langs de weg wordt gemaakt. Iedere avond staan de mensen in de rij om dit BBQ vlees voor hen gezin te kopen. Het wordt meestal bereid door de Hausas over het hele land. Wij hebben het geluk om dit geheime recept voor suya in ons bezit te hebben. Ataro Spices heeft deze lokale kruiden en specerijen zelf verpakt zodat iedereen ervan kan genieten.

Jollof Rijst spice blend pack

Jollof Rijst spice blend pack

Jollof rijst is een erg populaire West Afrikaanse gerecht. De rijst neemt langzaam het vocht en de kruiden in zich op wat resulteert in een smakelijke basis waaraan vis, vlees of groente toegevoegd kan worden.

Spinazie Stoof

Spinazie Stoof

Vraag Ebere voor meer recepten

Met deze recepten uit de West-Afrikaanse keuken zet je snel en makkelijk een verassend gerecht op tafel. En wil je nieuwe recepten automatisch in je mail krijgen? Schrijf je dan onderaan deze pagina voor onze nieuwsbrief.

Klik hier voor meer recepten