Team building

Zoek je een leuke gedenkwaardige activiteit voor je volgende teambuilding-event, denk dan eens aan een kookworkshop. Ebere Akadiri is gespecialiseerd in teambuilding vanaf kleine groepen tot groepen van 30 personen.

We werken graag bewust aan het doel van teambuilding: het versterken van relaties en het verhogen van de productiviteit. Samen koken is een stimulerende activiteit waarbij de handen uit de mouwen gaan, en teamwork en goede communicatie belangrijk zijn. Eten verbindt mensen over de hele wereld en daarom is een team-kookworkshop ook zo'n ideale activiteit voor interactie en verbinding met elkaar.

Ebere Akadiri creëert samen met je een maatwerk kookworkshop – speciaal voor de teambuilding-ervaring en gestelde doelen. We houden het graag simpel en nemen je de hele organisatie uit handen. Dat betekent voor jou en je team simpelweg aanschuiven bij onze boeiende en praktische kookworkshop, waarbij iedereen actief betrokken is bij het creëren van een geweldig feestmaal van West-Afrikaanse en Nigeriaanse schotels, met exotische en aromatische specerijen en sauzen.

De teambuilding-kookworkshops kunnen op verzoek worden uitgebreid met allerlei activiteiten zoals een kookcompetitie, proeverijen, muziek, dans en meer. Neem contact op voor je volgende team-activiteit – we plannen graag samen met je een interessant, apart, gedenkwaardig en superleuk evenement. Dat wordt wekenlang het meest bijzondere nieuws binnen je bedrijf of afdeling!

Je gastvrouw

Ebere Akadiri is je gastvrouw, kookinstructeur en chefkok. Ze heeft een meer dan ruime ervaring in kookeducatie, restaurantmanagement en catering. Bij het laatste organiseerde ze catering en evenementen van klein tot zeer groot voor internationale bedrijven en organisaties als Schlumberger, Baker Hughes, Saipem en Shell Nigeria, alsmede voor overheidsorganisaties. Haar passie, enthousiasme, charme en persoonlijke stijl slaan snel over op alle deelnemers en maken een bruisend feestje van elke workshop.

Neem contact op voor meer informatie, of om direct jouw teambuilding-kookworkshop vast te leggen via CONTACT ONS

Teambuilding op z’n West-Afrikaans

Teambuilding op z’n West-Afrikaans

Het doel van teambuilding is beter samenwerken, elkaar vertrouwen, effectief communiceren en natuurlijk plezier maken. In deze kookworkshop komt dit allemaal samen. Deze dag beleven jij en je collega’s de West-Afrikaanse manier van leven.