Proef zinderend West-Afrika!

Ataro's Place

Eethuis en proefkeuken van West-Afrika!

In eethuis Ataro's Place maak je kennis met bijzondere snacks, drankjes en complete maaltijden - met zicht op de proefkeuken of de sfeervolle Prinsestraat. De Nigeriaanse muziek op de achtergrond en het eigenzinnig interieur maken het genieten van alle authentieke smaken compleet. Neem ook wat mee voor thuis of onderweg: kijk en kies vanuit het menu, en geniet van wat je nooit eerder proefde!

Heb je de smaak te pakken? Kies dan voor de intrigerende specerijenmelanges en kruidige stoofsauzen waarmee je Afrika zelf thuis op je bord tovert. Je ontvangt gratis advies en de lekkerste recepten vanuit onze proefkeuken – ook via de Vibrant Living Recipes! of nieuwsbrief!

Liever nog wat hulp? Check de agenda en schrijf je in voor een van de KOOKWORKSHOPS! van Ebere: de smaakambassadeur van West-Afrika!

Ga voor de zinderende smaken van West-Afrika. In Ataro's Place!

De leukste kookworkshops ooit

Kijk snel op de agenda bij welke kookworkshops nog plaats is en kom meedoen met iets unieks! Onder leiding van Ebere leer je authentieke Afrikaanse gerechten bereiden met de meest geweldige zinderende smaken die je ooit proefde. Je geniet van heerlijke Afrikaanse muziek, samen koken, samen eten en drinken én bovenal plezier maken in onze sfeervolle proefkeuken.

Koken is een feestje!

Mogen ook jouw gasten meedoen met de pret? We organiseren graag een proeverij of kookworkshop exclusief voor jouw feest of evenement. In het eet- en theecafé van Ataro's Place of bij jou op locatie, naar wens inclusief aankleding en muziek – zo haal je zinderend Afrika naar je toe! Wedden dat niemand stil blijft zitten? En ja: dat geldt ook voor workshops voor bedrijven – of voor de leukste kinderfeestjes ooit!

Neem vandaag nog CONTACT op voor de mogelijkheden.