Junior Chefkok Workshops

Kinderen zijn dol op koken – en een kookworkshop vormt dan ook een geweldig kinderfeest waar je ook nog nieuwe dingen leert.

Ebere Akadiri’s West-Afrikaanse kookworkshops zijn er voor kinderen van 8 – 16 jaar in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. We beginnen met snacks en kennismaken, om daarna te verhuizen naar de keuken waar iedereen samenwerkt aan een geweldig feestmaal en allerlei hapjes. Tijdens de workshop klinkt er upbeat Afrikaanse muziek en leer je een beetje de Afrikaanse cultuur kennen. Als het koken gedaan is maken we een groot buffet van alle gerechten en genieten we van een geweldige maaltijd – helemaal zelf gemaakt. Met Afrikaanse muziek en dans sluiten we een onvergetelijk feest af.

De kinderen leren de basisvoorwaarden en het plannen van een gebalanceerde maaltijd en gezonde voeding, en krijgen zelfvertrouwen in het hanteren van keukengereedschap en apparatuur.

Plan je eigen evenement

Een kookworkshop is een unieke manier om kinderen samen te brengen in een geweldig verjaardagsfeest of activiteit! Neem contact op en we bespreken graag alle mogelijkheden met je om een superleuk, uniek en gedenkwaardig evenement te organiseren – of het nu voor een verjaardag, een klassefeest, een team-uitje of een groepsactiviteit is.

Mail ons vandaag nog via kitchen@atarofood.nl.

Fun in de keuken

Fun in de keuken

Gezond eten is in West-Afrika vanzelfsprekend. Veel groente, fruit en natuurlijke producten. Ebere gaat je leren hoe je heel makkelijk een goede basismaaltijd kunt bereiden en hoe leuk het is om gezond te eten. Verder leer je hoe je recepten moet lezen, welke keukenmaterialen je nodig hebt en hoe je deze moet gebruiken. Na een paar inspannende uurtjes, gaan we lekker ontspannen! We gaan smullen van onze eigengemaakte maaltijd en dansen op West-Afrikaanse muziek. Dat wordt fun!